“Schumacher està rebent tractament per tenir una vida més normal”

El 29 de desembre de 2013 Michael Schumacher va patir un accident d’esquí que va canviar la seva vida, la dels seus familiars i la dels seus amics per sempre. Els serveis mèdics van poder salvar la seva vida, però el Kaiser va quedar en un estat tan greu que des d’aleshores la seva família ha mantingut el seu estat de salut en secret i tot el que se sap és que està rebent atencions sanitàries contínues que el mantenen amb vida.

L’única persona que, de tant en tant, revela algun secret sobre Schumacher és Jean Todt, president de la Federació Internacional Automobilística (FIA) i amic del Kaiser. En aquesta ocasió, Todt ha donat alguna esperança respecte a l’estat de salut de l’expilot de Fórmula 1 alemany i ha assegurat que “està rebent tractament per poder tenir una vida més normal”.

De fet, el mateix Todt va assegurar aquest mateix any que en alguna ocasió havia pogut veure alguna cursa de Fórmula 1 amb Schumacher i el francès sempre s’ha mostrat molt optimista respecte a la recuperació del KaiserMés notícies

Schumacher estaria fent progressos importants en la seva recuperació

El president de la FIA, Jean Todt, ha explicat que la lluita del pilot alemany avança en la bona direcció

Hamilton pren un nou rècord a Schumacher

El pilot britànic s'ha convertit en el corredor amb més victòries a la Fórmula 1

Hamilton iguala Schumacher

El pilot britànic ha aconseguit tantes victòries com l'alemany a Fórmula 1: 91

Hamilton trenca el rècord de Schumacher a Catalunya

Ha estat el guanyador al circuit de Montmeló i s'ha convertit en el pilot amb més podis de la història

Nou comentari