El Santa Coloma s’imposa al Barça i es proclama campió de la Copa Catalunya (4-3)

L’Industrias Santa Coloma s’ha adjudicat aquest dimecres la Copa Catalunya de futbol sala en imposar-se al Barça a la final (4-3) i trencar la bona dinàmica culer, que havia conquerit de forma consecutiva les darreres set edicions del torneig.

L’equip dirigit per Xavier Passarrius ha sorprès els d’Andreu Plaza en un partit intens en què les intervencions de Miquel Feixas i un minut d’efectivitat màxim del Santa Coloma ha decantat la balança cap al costat menys favorit.

Dyego ha avançat el Barça, però Petry i Verdejo han capgirat el marcador abans del descans. A la represa, les parades de Feixas i dos gols ràpids dels de Passarrius (de Cardona i Well) després de l’empat d’Aicardo han estat decisius, encara que Rivillos hagi retallat distàncies amb el 4-3 final.