Sala i Martin assegura que Laporta no li ha demanat “ser-ne delfí”

El president de la comissió econòmica del Barça diu que sempre ha acceptat donar consell al president blaugrana i aquest cop "mirarà d'ajudar des de dins"

El president de la comissió econòmica del F. C. Barcelona, Xavier Sala i Martin, ha assegurat que el president del club blaugrana, Joan Laporta, no li ha demanat entrar a la Junta “per ser-ne delfí”. Sala i Martin ha subratllat que aquesta opció “no està plantejada” i que creu que no és “bo parlar-ne ara perquè l’equip està en una situació òptima de cara a guanyar tots els títols i es pot desestabilitzar amb coses de despatxos.”

Sala i Martin, que confirmarà aquest dijous que s’incorpora a la junta directiva de Laporta, ha destacat que “cada vegada que el president em demana consell, òbviament li he donat, però aquest cop m’ha em demanat si podia ajudar-los des de dins”.

“Estem immersos en una crisi mundial que afecta tots els sectors de l’economia i això afecta també el sector esports”, ha explicat el president de la comissió econòmica del club. “Si el Barça aconsegueix anar endavant quan tothom va endarrere és una grandíssima oportunitat”, ha afegit.

Nou comentari