Rosell, Ingla, Ferrer i Benedito, candidats oficials a la presidència del Barça

Rosell va presentar 13.620 signatures de socis i, finalment, 12.635 han estat aprovades. De les 4.744 d'Ingla, han passat  4.288 firmes.Ferrer en va presentar 4.442 i 3.935 han estat les vàlides.Benedito ha vist aprovades 2.520 firmes de les 2.896 que va aportar.

Sandro Rosell, Marc Ingla, Jaume Ferrer i Agustí Benedito ja són candidats oficials a la presidència del Futbol Club Barcelona, segons ha confirmat aquest dijous a la tarda la Junta Electoral del Barça. Els quatre aspirants han superat la prova de la validació de les mínimes firmes necessàries (2095) per a concórrer a les urnes, que s’ha completat amb algunes irregularitats però sense sorpreses. Rosell va presentar 13.620 signatures de socis i, finalment, 12.635 han estat aprovades. De les 4.744 de Marc Ingla, han passat el tall 4.288 firmes. Jaume Ferrer en va presentar 4.442 i 3.935 han estat les vàlides. Finalment, Agustí Benedito ha vist aprovades 2.520 firmes de les 2.896 que va aportar.

Els quatre candidats poden presentar-se doncs a les eleccions a la presidència del Barça, que se celebraran aquest diumenge 13 de juny. Del 4 a l’11 de juny se celebrarà la campanya electoral i el dia 12 de juny tindrà lloc la jornada de reflexió prèvia als comicis. El secretari Josep Cubells ha agraït “l’esforç i la tasca minuciosa” del Síndic del club, dels interventors de les candidatures i dels empleats del club. “Hem aconseguit que el procés de validació hagi transcorregut amb la màxima normalitat i transparència. És un orgull i demostra el bon estat de l’entitat”, ha afirmat Cubells.

A continuació, el director general Joan Oliver ha ofert una informació addicional que ja havia avançat a les candidatures. “La LFP ha fet arribar al club un informe sobre l’aval que haurà de constituir el nou president. Si el candidat guanyador reuneix els requisits per ser reconegut com a “junta continuista” haurà d’avalar 27 milions mentre que, si no els compleix, haurà d’avalar 58 milions’, ha explicat Oliver. Així, si guanya la candidatura continuista de Jaume Ferrer hauria de presentar un aval de 27 milions d’euros. Per a la resta de candidatures, l’aval haurà de ser de 58 milions d’euros.

Més informació:
Especial eleccions F.C. Barcelona

Nou comentari