El principal rival de l’actual president del F.C Barcelona, Sandro Rosell, després de més de dos anys de preparació s’ha convertit de forma aclaparadora en el nou president del club pels propers sis anys. La victòria de l’exvicepresident esportiu representa l’enterrament del laportisme, ja que ni la suma dels tres altres candidats haurien superat el guanyador; en segon lloc ha quedat Agustí Benedito, home independent; i la candidatura de Jaume Ferrer, apadrinada per Laporta, ha quedat en darrer lloc convertint-se en la gran derrotada.
Sandro Rosell, segons ha informat el secretari de la junta, Josep Cubells, ha guanyat amb un 61,35% dels vots (35.021 vots), convertint-se amb el president de la història del club més votat. En segona posició, i a molta distància estaria Agustí Benedito amb un 14,09% (8.044 vots), i després vindrien Marc Ingla amb un 12,29% ( 7.014 vots) i Jaume Ferrer amb un 10,80% (6.168 vots). Durant els propers quinze dies hauran de conviure Joan Laporta i Sandro Rosell, ja que fins el 30 de juny no es farà el relleu definitiu en el càrrec.

En saber-se aquests resultats els altres tres candidats a la presidència del FC Barcelona s’han limitat a felicitar Sandro Rosell per la seva àmplia victòria i l’han encoratjat a seguir fent del Barça “el millor club del món”. Ferrer ha reconegut que els seus resultats són “molt dolents” i que s’ha endut “gran patacada”. Ingla ha atribuit el seu percentatge a què la seva aventura barcelonista “ha arrencat una mica tard” però s’ha mostrat satisfet d’haver presentat “una opció molt clara”. Benedito, la sorpresa d’aquestes eleccions, ha celebrat amb alegria continguda el seu resultat.

Ara, amb la victòria de Rosell s’obra pas a la recerca de respostes a preguntes clau per les pròximes temporades. Per exemple, Guardiola renovarà? Ell va deixar el tema pendent a l’espera de conèixer el nom del futur present. En campanya Rosell va assegurar que li oferiria un contracte de sis anys. O què passarà amb el secretari tècnic, Txiqui Beriguistain, que avui mateix assegurava que el seu futur en el club depenia de quina era la nova directiva. Però Rosell en campanya ja va advertir que tenia un nom emparaulat per substituir el basc.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa