Món Esport
Roglic, el gran nom d’un mal dia per a l’esport olímpic espanyol
  • CA

El ciclista eslovè Primoz Roglic s’ha convertit en el gran protagonista del cinquè dia dels Jocs Olímpics de Tòquio. Ha estat el clar dominador de la prova de contrarrellotge i ha aconseguit un or molt merescut. Cal tenir en compte que Roglic ha tingut molt mala fortuna en altres competicions de ciclisme, com per exemple en aquest darrer Tour de França, en el qual va haver d’abandonar per una caiguda. La plata ha estat per al neerlandès Tom Dumoulin.

D’altra banda, l’esport olímpic espanyol ha vist com se li escapava un dels ors que tenia més assumits des d’abans de l’inici dels jocs. El judoka Nikoloz Sherazadishvili, campió del món, ha caigut als quarts de final i posteriorment ho ha tornat a fer a la repesca. Ha estat tota una galleda d’aigua freda per a una delegació que encara no ha pogut aconseguir cap medalla d’or i que no està complint amb els seus objectius a Tòquio 2020.

També han caigut diversos tenistes que estaven avançant de forma molt prometedora. La catalana Paula Badosa ha hagut d’abandonar a causa d’un cop de calor, mentre que Garbiñe Muguruza ha estat eliminada per Rybakina i Davidovich per Novak Djokovic. La selecció espanyola masculina d’handbol continua avançant i ha derrotat el Brasil, mentre que la selecció masculina de bàsquet dels Estats Units s’ha refet de la primera derrota contra França i ha escombrat l’Iran.



Més notícies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a juliol 29, 2021 | 08:39
    Català juliol 29, 2021 | 08:39
    Espanya està quedant al lloc que li correspon: a la cua.
  2. Icona del comentari de: Català a juliol 29, 2021 | 08:39
    Català juliol 29, 2021 | 08:39
    Espanya està quedant al lloc que li correspon: a la cua.
  3. Icona del comentari de: rd a juliol 29, 2021 | 09:05
    rd juliol 29, 2021 | 09:05
    me n´alegro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa