Món Esport
Robert Blanch busca declarar ‘persona non grata’ Jordi Cases
  • CA

L’Associació en defensa dels drets dels socis del FC Barcelona, grup actiu des de l’època de Josep Lluís Núñez a la presidència de l’entitat, s’havia mantingut al marge de les actuacions de la junta del Barça des que Sandro Rosell i el seu equip accedissin a la llotja del Camp Nou l’estiu del 2010. El grup dirigit pel badaloní Robert Blanch va iniciar les seves darreres accions contra Joan Laporta i la seva junta directiva en el cas dels avals, encara obert, per després mantenir-se alerta -sense actuació- en la gestió de Rosell i, posteriorment, Bartomeu.

Tot i les amenaces a la junta actual i la pressió exercida per evitar que Bartomeu cedís en la batalla judicial contra Laporta i els seus excompanys, l’Associació no havia engegat cap altre litigi al voltant del club blaugrana fins ara. Després d’esperar una resposta del soci Jordi Cases a la petició formal de conciliació, sense èxit, ara Robert Blanch engegarà una recollida de signatures per tal que l’olesà, l’home que va encendre la metxa per a la investigació del cas Neymar, sigui declarat persona non grata pel Barça.

 

“Sol·licitaré el recolzament dels socis compromissaris per tal de dur-lo al Comitè de Disciplina del club, que el declarin persona non grata i, a més, li reclamaré danys i perjudicis”, diu Blanch a El Món, en una petició que es formalitzarà aquest divendres en una roda de premsa convocada per a les 11:30 del matí a l’Hotel Palace del carrer Roger de Llúria, a Barcelona.

A més, Robert Blanch té claríssim que darrere Cases s’hi troben els exmembres de la junta directiva barcelonista, començant per l’expresident Joan Laporta “i seguint per Alfons Godall, Rafa Yuste i, fins i tot, Marc Duch, el portaveu de la flota de submarins”. Marc Duch és el president de l’associació Manifest Blaugrana, un grup de socis fiscalitzadors de l’actual junta directiva i defensors dels estatuts de l’entitat que també ha iniciat accions davant la comissió de Disciplina del club per tal d’esclarir els responsables de la simulació contractual en el fitxatge de Neymar Jr.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa