Món Esport
Ricky Rubio torna a canviar d’equip
  • CA

Primer dia de traspassos a l’NBA, primera novetat important. Els Phoenix Suns han traspassat Ricky Rubio als Oklahoma City Thunder per poder aconseguir els serveis de Chris Paul. El base del Masnou s’ha vist involucrat en l’intercanvi entre franquícies mitjançant el qual el mateix Rubio, Kelly Oubre, Ty Jerome, Jalen Lecque i una primera ronda del Draft del 2022 han aterrat a Arizona, mentre que Paul i Abdel Nader han fet el moviment invers i jugaran al Chesapeake Energy Arena la temporada vinent.

El traspàs, anunciat pel periodista Adrian Wojnarowski, permet als Suns ajuntar una estrella contrastada, Chris Paul, amb una estrella emergent, Devin Booker. D’altra banda, Ricky Rubio deixa de competir per classificar-se per als play-off i arriba a una franquícia en plena reconstrucció, completament centrada en el futur i en la qual no és segur que acabi debutant. I és que podria ser que, ara, el director general dels Thunder, Sam Presti, intentés traspassar el jugador català, de 30 anys, amb l’objectiu d’aconseguir més efectius de cara al futur.

La reacció de Ricky Rubio al traspàs no ha pogut deixar més clara la seva decepció amb el que ha passat. “… Quin negoci”, ha publicat el base en el seu compte de Twitter.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa