Ricky Rubio ajuda a combatre el coronavirus amb la distribució de 2.500 llibres per a nens

La Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat i la Ricky Rubio Foundation han promogut la distribució de 2.500 llibres per als menors tutelats per l’Executiu català, amb la col·laboració de Grup Enciclopèdia, davant la situació de confinament pel coronavirus. La fundació del base dels Phoenix Suns ha gestionat l’adquisició i distribució d’un estoc de 2.500 llibres de lectura i entreteniment nous, destinats a un ampli ventall de lectors infantils i juvenils fins als 18 anys.

El departament ha assenyalat que la necessitat de disposar de literatura infantil i juvenil s’ha fet més necessària a conseqüència de les actuals circumstàncies i, mentre que no es produeixi un desconfinament, s’ha acordat fer arribar aquests llibres als centres de la Direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (Dgaia) per promoure l’hàbit de la lectura.

El conseller Chakir El Homrani ha afirmat que és una iniciativa a la qual se suma, que evidencia que la col·laboració és una “eina molt poderosa” en aquesta situació excepcional i una mesura per aficionar a la lectura aquests menors.

The Ricky Rubio Foundation ha destacat la col·laboració del Grup Enciclopèdia per a la donació, i el jugador de la NBA ha assenyalat que la iniciativa és “molt interessant i encertada” perquè millora el confinament d’aquests joves; la Dgaia ja ha iniciat el repartiment de llibre i planificat com fer circular-los amb totes les mesures d’higiene i prevenció.Més notícies

Xavi pacta una rebaixa de sou amb l’Al-Sadd

El tècnic català ajuda el seu club a combatre les conseqüències econòmiques del coronavirus

Andrés Iniesta fa una donació al Vall d’Hebron per combatre el coronavirus

L’hospital barceloní agraeix el gest a l’exjugador del Barça i la seva dona

Nou comentari