Roger Federer ha reclamat que “ara és el moment perquè el tennis masculí i femení s’uneixin” i els dos organismes rectors, l’ATP i la WTA, es fusionin, ja que “són moments difícils en tots els esports per culpa de la crisi del coronavirus i el tennis pot sortir de tot això amb dos cossos debilitats o un de més fort”. “Soc l’únic que pensa que ha arribat el moment de la unió del tennis masculí amb el femení?”, s’ha preguntat al seu compte de Twitter.

“No parlo de fusionar la competició sobre la pista, sinó de barrejar els dos òrgans de govern, els que supervisen les gires professionals d’homes i dones“, ha reflexionat. El tennista amb més Grand Slams de la història ha opinat que “és confús per als afeccionats que hi hagi dos rànquings, logotips, pàgines web i circuits” i que la unió solucionaria aquesta qüestió.

Segons Roger Federer, que ha comptat amb el suport de Rafa Nadal, “això hauria d’haver passat fa molt de temps”, però “ara és realment el moment”. “Seria genial sortir d’aquesta crisi mundial amb la unió del tennis masculí i femení en una sola organització”, ha afegit el manacorí respecte a la idea del suís. Cal recordar que l’aturada de l’activitat es perllongarà, com a mínim, fins al 13 de juliol en el cas del tennis.

 Més notícies

Nadal: “No entenc per què no podem jugar a tennis, hi ha gent que està anant a treballar”

L’esportista manacorí assegura que “hi ha coses del govern espanyol que no tenen lògica, però les normes s'han d'acceptar”

Els motius de la denúncia dels socis contra Bartomeu: “La situació és molt greu”

"Hem llegit que els resultats de l'auditoria s'aniran endarrerint pel coronavirus, però les decisions de la junta no es van ajornant", assegura un dels membres de Disciplina Blaugrana a 'El Món'

Nou comentari