Repartiment de punts en el derbi català de Segona (1-1)

UE Llagostera i Nàstic de Tarragona han empatat en el derbi català de la jornada 35 de la Liga Adelante. Gironins i tarragonins han disputat un enfrontament passat per aigua i que, en la primera part, no s’ha pogut veure cap gol, malgrat el domini dels grana. A la represa, ben aviat, Jose Naranjo ha avançat els homes de Vicente Moreno, però els locals han tardat deu minuts a tornar a establir la igualada.

Amb l’1-1, qui ha gaudit de més opcions per desequilibrar la balança ha estat el Llagostera, però uns grans Reina i Xavi Molina han evitat el triomf gironí. El més de mig miler d’aficionats del Nàstic que han anat a Palamós a acompanyar l’equip no han pogut gaudir d’una victòria, tot i que els grana sumen un punt que els permet seguir en posicions de playoff d’ascens a Primera Divisió, situant-se a la quarta posició.

La crònica del partit, en breus minuts.

FITXA TÈCNICA

UE Llagostera:
René, Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, Samu, Tebar, Pitu, Imaz (Benja, 61′), Querol (Ríos Reina, 53′), Juanjo (José Carlos, 61′), Natalio

Gimnàstic de Tarragona:
Reina, Xisco Campos, Mossa, Molina, Suzuki, Tejera, Juan Muñiz (Àlex López, 68′), Palanca (Jean Luc, 73′), Madinda, Naranjo, Aníbal (Xisco M, 83′)

Gols:
0-1 / Naranjo (52′)
1-1 / Natalio (62′)

Targetes:
Groga als locals Escassi (16′), Edu Oriol (60′), Ríos Reina (66′) i als visitants Mossa (12′), Suzuki (14′) i Naranjo (89′)