Rafa Nadal renuncia a l’US Open pel coronavirus

El tenista de Manacor se suma a la llista de companys que han decidit no viatjar als Estats Units per la situació de la pandèmia al país americà

Rafa Nadal ha comunicat que no viatjarà als Estats Units per disputar l’US Open, un dels quatre Grands Slams de la temporada, a causa de la situació de la pandèmia del coronavirus al país americà. El torneig s’ha de disputar entre finals d’agost i principis de setembre i, malgrat l’augment de casos de Covid-19 arreu del món, l’organització ha insistit en què la competició es disputarà amb totes les garanties. El número dos del rànquing ATP ha publicat un missatge a les xarxes socials on explica que ha pres aquesta decisió després de “pensar-ho molt” i a contracor.

Així, el de Manacor se suma a la llista de tenistes que no volen viatjar als Estats Units per culpa de la pandèmia. Destaca especialment el cas de l’australiana Ashleigh Barty, la primera classificada del rànquing WTA. Nadal ha guanyat l’US Open en quatre ocasions i, de fet, en va ser el campió la darrera temporada.

Més informació

Nou comentari