Món Esport
Rafa Benítez, nou mànager del Newcastle United
  • CA

Dijous, la premsa britànica es va llevar amb una notícia sorprenent. Rafa Benítez, el tècnic que ha dirigit el Reial Madrid, el Chelsea, l’Inter de Milà, el Liverpool i el València, tots ells en posicions europees, era a un pas de signar el seu nou contracte amb el Newcastle United. Aquest divendres, s’ha fet oficial. Benítez ha signat per tres temporades, amb opció de rescindir l’acord si l’equip acaba descendint a la Championship.

L’històric club del nord-est d’Anglaterra passa per un molt mal moment, de les pitjors situacions de les últimes temporades, i està situat en la zona del descens a la Championship (segona divisió), un declivi que no succeeix des de la temporada 2008-09. Fins i tot, en les últimes temporades, l’equip dirigit per Alan Pardew ha aconseguit jugar l’Europa League i ha practicat un futbol molt atractiu, convertint-se en un dels conjunts més fiables en atac.

La marxa de Pardew, però, va frenar en sec les seves aspiracions. El mànager va marxar voluntàriament el desembre del 2014 al seu club d’origen, el Crystal Palace, un fet que va perjudicar fortament l’equip, que ha patit una sotragada important amb Steve McLaren a la banqueta. Ara, en zona de descens, el propietari del club, Mike Ashley, ha triat l’exmadridista Rafa Benítez per sortir del pou.

El proper dilluns, el Newcastle United visita un dels estadis més complicats del campionat, el del sorprenent líder, el Leicester City de Claudio Ranieri, precisament l’entrenador que va substituir el mateix Rafa Benítez a la banqueta del València.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa