Món Esport
"En peu de guerra", les claus del Barça-València
  • CA

Cinc punts. És l’objectiu que té el Barça aquesta tarda, que quan el Reial Madrid rebi el Màlaga aquest vespre (20:00), els blaugrana tinguin cinc punts més que els blancs i s’assegurin el liderat una jornada més. L’equip de Luis Enrique rep avui (16:00) el València de Nuno. Us oferim les claus del partit.


Alineació del Barça:
 Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Adriano; Busquets, Mascherano, Xavi; Messi, Suárez, Neymar.

1. Afició: Luis Enrique va parlar ahir ben clar durant la roda de premsa prèvia al partit d’aquesta tarda: “Faig una crida a l’afició. Aquest partit és molt important per a nosaltres. Espero que el Camp Nou estigui a rebentar”. “No he demanat mai res als aficionats, però ara els demano un plus de confiança”. “Demà a les quatre tothom a l’estadi, en peu de guerra, que tremoli el Camp Nou, i que es mogui si pot ser”.

2. Primera volta: El Barça està avisat, sap que el València és un equip molt dur. És quart amb 65 punts (10 menys que els blaugrana), i en el partit disputat al novembre ja va posar contra les cordes els de Luis Enrique. Només Sergio Busquets, amb un gol al minut 94′, va poder batre la porteria del València. L’any passat l’equip che ja va guanyar al Camp Nou (2-3).

3. València: És el millor equip local de la Lliga, i el segon menys golejat del campionat. A més, porta 10 jornades invicte, i com a visitant no perd des d’inicis de febrer (1-0 a Màlaga). Ha derrotat equips com el Sevilla (3-1) i el Reial Madrid (2-1), i ha arrencat un empat al camp de l’Atlètic de Madrid (1-1). Arriba al Camp Nou després de golejar (3-0) el Llevant, i té les baixes de Piatti i Enzo, per lesió.

4. Iniesta: El migcampista es perd el partit per lesió i, a priori, Xavi assumirà el lideratge de l’equip al mig del camp, després de fer-ho contra el PSG a París (1-3).

5. Liderat: El Reial Madrid -sense Benzema- rebrà el Màlaga avui al vespre (20:00), dues hores després que hagi acabat el partit del Camp Nou. Si el Barça guanya tindrà cinc punts més que els blancs, que tindran la pressió de superar l’equip andalús, setè amb 46 punts, que ja va guanyar a l’estadi blaugrana (0-1).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa