Món Esport
Quins poden ser els rivals del Barça a la Champions?
  • CA

La Champions League 2016-17 donarà el tret de sortida el proper dimarts 13 de setembre, amb la primera jornada de la fase de grups, la que classificarà els dos millors equips de cada grup per disputar els vuitens de final a partir del mes de febrer.

 

La final, aquesta temporada, es disputarà a l’Estadi Nacional de Gal·les, a Cardiff, un camp conegut com el Millennium, el dissabte 3 de juny del 2017. El Barça, que debutarà en aquesta fase de grups, pretén tornar a conquerir un títol que va aixecar per última vegada el 6 de juny del 2015 a Berlín, davant la Juventus italiana, en el primer any de Luis Enrique a la banqueta blaugrana.

 

El sorteig de la fase de grups es realitzarà aquest dijous a les 18 hores (TV3), en una gala on també s’entregarà el premi al millor jugador d’Europa de la passada temporada i on els finalistes són Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Antoine Griezmann.

 

Quins són els bombos per aquest sorteig?

Bombo 1: FC Barcelona (Catalunya), Reial Madrid (Espanya), Leicester City (Anglaterra), Bayern Munic (Alemanya), Juventus (Itàlia), Benfica (Portugal), Paris Saint-Germain (França), CSKA Moscou (Rússia).

Bombo 2: Atlético Madrid (Espanya), Borussia Dortmund (Alemanya), Arsenal (Anglaterra), Manchester City (Anglaterra), Sevilla (Espanya), Porto (Portugal), Napoli (Itàlia), Bayer Leverkusen (Alemanya).

Bombo 3: Basilea (Suïssa), Tottenham Hotspur (Anglaterra), Dynamo Kiev (Ucraïna), Olympique Lyon (França), PSV Eindhoven (Holanda), Sporting CP (Portugal), Club Brugge (Bèlgica), Borussia Mönchengladbach (Alemanya).

Bombo 4: Celtic Glasgow (Escòcia), Mònaco (Principat de Mònaco), Besiktas (Turquia), Legia Varsòvia (Polònia), Dinamo Zagreb (Croàcia), Ludogorets Razgrad (Bulgària), Copenhaguen (Dinamarca), Rostov (Rússia).

 

Com funciona el sorteig?

 

El sorteig està dividit en quatre bombos. Als equips sortejats no els pot tocar cap equip del seu mateix bombo, és a dir, al Barça no li pot tocar ni el Reial Madrid, ni el Leicester City, ni el PSG, ni la Juventus, ni el Bayern, ni el Benfica, ni el CSKA.

 

A cada equip li tocarà un rival de cada bombo al qual no pertanyi. És a dir, al Barça li tocarà un equip del bombo 2, un altre del bombo 3 i un darrer del bombo 4, a excepció dels conjunts de la seva mateixa lliga, en aquest cas l’Atlètic de Madrid i el Sevilla.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa