Món Esport
Quatre mesos sense cap membre del trident a la banqueta
  • CA

Contra tot pronòstic, aquest dissabte Luis Enrique ha deixat a la banqueta per al partit davant el Getafe a Luis Suárez. L’uruguaià no ha saltat d’inici amb els seus companys i ha deixat el seu lloc a Munir El Haddadi, que ho ha aprofitat per seguir marcant gols, com ho ha fet en els seus últims dos partits com a titular (Màlaga i Eibar).

Contràriament al que es podia pensar en un principi, finalment Neymar Jr, que va tornar dijous de quatre dies de descans i de dos viatges transoceànics, ha format amb els titulars i ha mostrat un gran nivell de forma. El brasiler ha portat de corcoll als defenses del Getafe, amb els seus habituals eslàloms i la seva electricitat amb la pilota als peus, i ha fet el tercer del conjunt blaugrana en una bona combinació amb Leo Messi.

L’última vegada que un membre del trident format per Messi, Suárez i Neymar es va quedar d’inici a la banqueta fou a l’estadi Santiago Bernabéu, en el clàssic entre el Reial Madrid i el Barça. D’això ja en fa quatre mesos. El partit a Madrid es va disputar el 21 de novembre passat, i Messi s’acabava de recuperar d’una lesió que l’havia tingut apartat durant un mes i mig. L’argentí no va saltar amb Neymar i Suárez a l’estadi blanc, un fet que no s’havia tornat a repetir fins aquest dissabte.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa