Món Esport
Preocupació creixent a Madrid pels xiulets a la final de la Copa del Rei

La coincidència del Futbol Club Barcelona i de l’Atlètic de Bilbao a la final de la Copa del Rei està causant una preocupació creixent a Madrid, per si es reprodueixen els xiulets contra l’himne i el rei d’Espanya. El president de la Lliga (LFP), Javier Tebas, ha anunciat avui que perseguirà aquestes actituds, però ha reconegut que està capficat.

Tebas ha indicat que treballarà “per intentar que no hi hagi xiulets a l’himne d’Espanya” en la final de la Copa que enfrontarà el 30 de maig el Barça i Athletic Club, tot i que ha advertit: “Serà difícil”. El president de la Lliga s’ha mostrat “preocupat” pel que pugui passar a la final que disputaran els equips català i basc i ha confessat que li sembla “fatal que es xiuli l’himne d’Espanya”. “S’hauria de tenir el màxim respecte”, ha indicat.
 
Encara que la “final de la Copa del Rei no és competència de la LFP”, Javier Tebas s’ha compromès a treballar per “trencar amb la tradició dels xiulets a l’himne d’Espanya a la final de la Copa del Rei”. “És una cosa amb la que hem d’acabar ja i per la meva part els xiulets es perseguiran”, ha insistit. 
 

Sobre l’elecció de la seu que acollirà el decisiu partit entre el Barça i l’Athletic Club, Javier Tebas s’ha mostrat partidari que les ciutats que vulguin acollir la final del torneig presentin la seva candidatura “amb dos o tres anys d’anticipació”, com succeeix amb la final de la Lliga de Campions. “Però aquesta és una decisió de la Federació Espanyola de Futbol que no li correspon a la Lliga de Futbol”, ha conclòs.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa