Món Esport
Pol Espargaró, company de Marc Márquez a Honda a partir del 2021
  • CA

Pol Espargaró ha arribat a un acord per ser el company de Marc Márquez al Repsol Honda Team d’Honda Racing Corporation en els Mundials de MotoGP del 2021 i el 2022. El de Granollers ocuparà el lloc que aquesta temporada ocuparà Àlex Márquez. El germà del Tro de Cervera no marxarà de l’equip, ja que ha renovat fins al 2022 i quan acabi l’actual edició de la màxima categoria del motociclisme passarà a pilotar per LCR Honda.

D’una banda, el petit dels Espargaró, de 29 anys, ha fitxat per Honda després de quatre temporades a KTM. Quan acabi el 2020, el campió de Moto2 l’any 2013 tindrà la possibilitat de conduir una moto molt més competitiva que la que ha tingut fins ara. “És un dels pilots més experts de la graella. Competeix des del 2006 i ha disputat, de moment, 104 Gran Premis a MotoGP”, ha destacat el seu nou equip a través d’un comunicat.

De l’altra, Honda també ha comunicat que ha renovat Àlex Márquez fins al 2022 i que després d’aquest curs passarà a formar part l’equip satèl·lit. “Estic orgullós de renovar. HRC m’ha donat l’oportunitat d’arribar a MotoGP i estic content de competir en un gran equip. Vull agrair la confiança que han tingut en mi, treballaré per convertir-la en resultats”, ha valorat el de Cervera.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa