Món Esport
Piqué: “Un dia seré president del Barça”
  • CA

El jugador del F.C Barcelona, Gerard Piqué, que a nivell personal i esportiu viu actualment un dels seus millors moments vitals, sembla que té clar el seu futur quan pengi les botes de futbol: “Un dia seré president del Barça”, assegura avui en una entrevista al País.
Es reafirma en la idea que deixarà el futbol als trenta anys, ara en té 24, i aleshores descarta ser entrenador. “M’imagino d’entrenador a Xavi, Iniesta, Busquets, Puyol… Però jo un dia vull ser president del Barça… En aquesta faceta sí que mi veig”, assegura. I adverteix: “Ni estil Laporta, ni Rosell, estil Piqué, és clar”.

El central del Barça, que aquesta setmana es juga la tercera semifinal europea consecutiva, també retreu en aquesta mateixa entrevista que alguns l’acusin d’antiespanyolista quan juga amb La Roja des dels 16 anys.

“Em vaig deixar els morros al mundial de Sudàfrica i encara llegeixo tonteries que insulto els espanyols”, diu Piqué recordant el seu treball amb la selecció espanyola. “A qui li faci mal li recordo que vaig guanyar un Mundial amb la Roja” diu per acabar sentenciant: “D’aquest tema no en vull parlar més perquè em calento”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa