Piqué, millor jugador català de l’any

El Futbol Català ha viscut la 4a Gala de les Estrelles, que també ha guardonat Tamudo, Sergio, Alexia Putellas i Jonathan Soriano

L’antiga fàbrica Estrella Damm de Barcelona ha estat punt de trobada dels millors futbolistes catalans del 2015. La 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català ha premiat el jugador del F.C Barcelona Gerard Piqué com el millor jugador català del 2015. En categoria femenina, la Federació Catalana de Futbol ha premiat Alèxia Putellas, que no ha pogut assistir a la gala perquè estava convocada amb la selecció espanyola.

Sergio González ha recollit el premi a millor entrenador, mentre que Héctor Bellerín, de l’Arsenal, ha estat reconegut com el jugador amb més projecció. Jonathan Soriano ha pujat a l’escenari per recollir el premi que l’acredita com a màxim golejador català del futbol professional. El gol de la temporada 2014-15 l’ha guanyat Antonio Hidalgo per un golàs que va marcar amb la samarreta del CE Sabadell.

Els altres premis han estat Xavi Estrada (millor àrbitre),Nerea Vilalta (jugadora de futbol sala), Dani Salgado (jugador de futbol sala) i Xavi Passarrius (tècnic de futbol sala). El ‘Premi Jurat’ ha estat per l’ex futbolista de l’Espanyol Raúl Tamudo, premiat per la seva gran trajectòria.

Nou comentari