Un pilot francès, esquarterat per un sicari de la maçoneria

L'assassinat de Laurent Pasquali s'esclareix dos anys i mig més tard de la seva mort

El pilot francès de curses GT Laurent Pasquali va desaparèixer el novembre de 2018 sense deixar rastre. Malgrat tots els esforços de la família i les autoritats per trobar el seu cos, la cerca es va abandonar quan ja havia passat molt temps sense aconseguir cap pista al respecte.

Un any més tard, aproximadament, el seu cap va ser trobat de forma fortuïta en un bosc, a més de cent metres de l’últim lloc on se l’havia vist amb vida per última vegada i les altres parts del seu cos es van anar descobrint a la mateixa zona. El seu assassinat era un misteri i han hagut de passar més de dos anys des que va morir per treure l’entrellat.

Segons ha informat l’Equipe, la policia francesa ha desmantellat una xarxa d’assassins en la qual estava involucrat un exagent de la Direcció General de Seguretat Exterior gal·la. Aquest ha confessat haver-lo matat d’un tret, haver esquarterat el seu cos i haver escampat les seves restes per un bosc. Pasquali va patir aquest final tan macabre a causa d’uns deutes que no havia pagat a la francmaçoneria, la mateixa organització que va ordenar el seu assassinat.

Més informació

Nou comentari