Pesic: “La gent té motius per manifestar-se”

L’entrenador del Barça ha defensat les protestes a Catalunya després de la victòria dels blaugrana contra l’Alba de Berlín

L’entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, ha parlat sobre la situació convulsa que viu Catalunya, després de la victòria del Barça davant l’Alba de Berlín al Palau Blaugrana. El tècnic serbi no ha criticat l’absència dels grups d’animació que sempre assisteixen al Palau, però que s’han adherit a la vaga convocada en contra de la sentència del 1-0. “Crec que aquestes manifestacions són molt positives i tenen motius per fer-les”, ha explicat Pesic. També ha mostrat el seu enuig davant la dura sentència de presó als líders independentistes. “Com a persona no puc entendre el que va passar dilluns”, ha dit el tècnic serbi en referència a la sentència judicial.

Nova victòria a l’Eurolliga (103-84)

El Barça s’ha desfet de l’Alba de Berlín d’Aíto García Reneses amb certa comoditat en un Palau Blagrana desangelat per la manca dels grups d’animació absents per donar suport a la vaga convocada. Higgins (22 punts en 19 minuts) i Mirotic (18 punts) han estat els màxims anotadors d’un Barça que ha estat molt encertat en atac, especialment en la segona part. El próxim partit dels blaugrana és aquest diumenge contra el Gran Canaria al Palau Blaugrana. En principi, els diferents grups d’animació tornaran a ser presents a les grades del pavelló del Barça.

Més informació

Nou comentari