Món Esport
Pedrosa: "Malgrat els resultats, torno a pilotar en bones condicions"
  • CA

Dani Pedrosa, pilot de Repsol-Honda, ha celebrat aquest divendres la seva tornada al pilotatge “en bones condicions” malgrat que només ha pogut marcar el dotzè millor temps de la primera sessió d’entrenaments lliures del gran premi de San Marino. “No em preocupa tant la posició, sinó avançar a poc a poc”, ha explicat Pedrosa després de mantenir una llarga reunió amb els seus mecànics, després de l’entrenament lliure en què Casey Stoner ha marcat el millor temps per davant de Valentino Rossi i Loris Capirossi.

El pilot català ha explicat que ja es torna a sentir “bé dalt la moto” i que “la mà m’ha millorat bastant. Són sensacions positives. Evidentment, els resultats no han estat bons, però espero que aquest gran premi em serveixi per tornar a agafar el ritme idoni”. “Han passat moltes coses des que vaig caure (a Alemanya) i cap d’elles ha estat positiva. Ara que em torno a sentir bé, gairebé al cent per cent, és el moment de reprendre el millor ritme possible”, ha afegit el pilot català.

Pedrosa ha apuntat també que durant la primera sessió d’entrenaments ha pogut col·locar-se “a fons i buscar els límits. Demà hi haurà altres límits i això sempre és bon senyal”, ha afegit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa