Món Esport
Pedrosa aconsegueix la primera victòria de la temporada
  • CA

Dani Pedrosa ha fet valer la seva condició de líder en la qualificació per aconseguir la seva primera victòria de la temporada. El Circuit de Jerez ha estat l’escenari d’una cursa plàcida del pilot de Castellar del Vallès, que no ha abandonat la primera posició en cap moment de la prova.

Pedrosa ha aprofitat una excel·lent sortida i una dura batalla iniciada per Johann Zarco. El de Monster Yamaha Tech 3, que sortia des de la sisena posició, ha escalat graons fins a situar-se segon, amb un ritme altíssim que l’ha permès superar, fins i tot, un Marc Márquez que no ha trigat en recuperar la plaça.

 

Però la lluita entre els dos pilots ha ajudat Pedrosa, que ha aconseguit posar distància entre el lideratge de la cursa i els seus perseguidors fins a proclamar-se guanyador, a 6’136” de Márquez.

D’altra banda, Maverick Viñales s’ha vist immers en una lluita de quatre pilots per la tercera posició. Amb Lorenzo -qui finalment ha entrat al podi-, Zarco i Dovizioso, el de Roses ha passat per la tercera, quarta, cinquena i sisena places, fins acabar el Gran Premi en aquesta sisena posició. Jorge Lorenzo, que ha sortit vuitè a la graella, ha finalitzat la cursa en una tercera posició molt valuosa pel pilot mallorquí.

 

Valentino Rossi, amb la desena posició, seguirà líder del campionat del món de MotoGP amb 62 punts, dos més que Viñales i quatre més que Marc Márquez. Aleix Espargaró ha acabat en novena posició, mentre que Tito Rabat ha hagut d’abandonar la cursa abans d’hora per una caiguda.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa