Món Esport
Pas endavant del Llagostera per la salvació (3-0)
  • CA

Pas de gegant el que ha fet la Unió Esportiva Llagostera aquest diumenge a l’Estadi Municipal de Palamós, en la visita d’un Mallorca que segueix jugant amb foc prop de la zona del descens. Els d’Oriol Alzina han sumat tres punts importantíssims en la lluita per la salvació i s’han situat a només cinc de la línia marcada pel mateix Mallorca, amb encara tretze jornades per disputar-se.

La primera mitja hora de joc no ha tingut massa història, però a partir d’aquell minut el Llagostera s’ha cruspit l’equip balear amb una gran actuació del seu capità, el davanter Juanjo Expósito, autor de dos bonics gols. En el 31 ha arribat el primer, un gol que ha donat la tranquil·litat necessària al conjunt de la Costa Brava per encarar una segona part amb molta més confiança.

En el mintut 58, el futbolista amb més qualitat i millor colpeig a pilota parada, Pitu, s’ha posat a la butxaca els aficionats amb un sensacional llançament de falta. Pitu ha estat el més llest de la classe i, mentre l’alemany Wellenreuther col·locava la tanca defensiva, el català ha creuat la pilota per fer el segon.

Amb el Mallorca ja vençut, Juanjo ha anotat el seu segon gol en el compte particular i el tercer del Llagostera, que ha completat un bon partit amb una sensacional victòria, clau per seguir confiant amb la salvació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa