Ona Carbonell anuncia que es retira temporalment de la natació

La nedadora catalana ha publicat en un comunicat que vol dedicar més temps a la seva família i deixa “a un costat temporalment” la seva carrera professional

La nedadora que més medalles ha guanyat en la història del Mundial de natació ha fet públic que es retira “temporalment”. Ona Carbonell ha explicat de manera clara en un comunicat la decisió de deixar “a un costat” la natació sincronitzada per dedicar més temps a la seva família. Amb 29 anys i en el millor moment de la seva trajectòria, la catalana ha decidit deixar-ho estar durant un temps per “posar totes les meves energies de forma prioritària a una part de la meva vida que he hagut de deixar massa vegades de banda”.

“Encara que el moment pugui sorprendre, hi ha diversos factors relacionats amb la meva família propera que em porten a fer-ho. Vull dedicar més temps a la meva família, que sempre està al meu costat, tenir-ne cura com es mereix, i també ampliar-la. Com a dona i esportista, conciliar la meva vida professional amb la personal implica decisions com aquesta”, ha justificat la nedadora, que també ha afegit que això no vol dir que “renunciï a la seva carrera”.

Carbonell expressa els seus sentiments en la carta: “No us podeu ni imaginar el que em costa fer aquest pas ara, però crec que haig de ser honesta amb mi mateixa”. La barcelonina assegura, també, que “mentre això duri, no estaré lluny. Seguiré intensament vinculada a l’equip, donant suport a les meves companyes en tot moment i treballant d’una manera diferent de com ho he fet fins ara, per a poder tornar, més endavant, a estar a l’aigua en futurs compromisos esportius”.

Més informació

Nou comentari