Món Esport
Oliver buscava els punts febles dels vicepresidents del Barça
  • CA

El director general del Barça, Joan Oliver, va assegurar després de saber-se que quatre vicepresidents del club havien estat seguits per una agència de detectius privats contractada pel director de l’entitat, que es tractava d’una “auditoria de seguretat”. Avui s’han conegut detalls d’aquests dossiers i, segons La Vanguardia i el Periódico, se centren en temes de caràcter professional, econòmic i d’aptituds personals, però, fins i tot, es busquen antecedents penals.

Dels quatre possibles successors de Joan Laporta a la presidència del Barça en la línia continuista en el moment que es van demanar la investigació, se’n fa una valoració sobre la idoneïtat en cas d’ocupar aquest càrrec i es busca si tenen elements que els poden ser contrapruduents, cosa que contradiu la versió d’Oliver.

Concretament de Joan Boix es diu que és “poc carismàtic però amb un currículum irreprotxable”, de Joan Franquesa s’assegura que té “negocis que el poden complicar mediàticament”, de Jaume Ferrer s’apunten “vinculacions amb la família de Jordi Pujol” i de Rafel Yuste es diu que “no té perfil de directiu”.

Els informes tenen entre 35 i 40 i el Barça va pagar a l’agència de detectius 56.000 euros per aquesta investigació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa