Món Esport
Oficial: Pau Gasol lluitarà pel seu tercer anell amb els Bucks
  • CA

Ja és oficial el que era oficiós: Pau Gasol, que el divendres passat va desvincular-se dels San Antonio Spurs, ha fitxat pels Milwaukee Bucks. El pivot català, que lluitarà el dorsal ’17’, s’afegeix a la primera franquícia que aquesta temporada s’ha assegurat una plaça de play-off per lluitar pel seu tercer anell (amb un registre de 48-15). A l’Estat de Wisconsin, Gasol compartirà vestidor amb un dels millors jugadors del moment, Giannis Antetokounmpo.

 

El jugador català, de 38 anys, torna a la Conferència Est, on lluitarà pel tron contra el seu germà Marc i els Toronto Raptors (46-18) i els Boston Celtics (que, encara que no passen pel seu millor moment, sempre s’han de tenir en compte). Els Indiana Pacers, sense Oladipo, i els Philadelphia 76’ers també prometen guerra. Així, el gran dels Gasol ha passat de formar part d’un equip en reconstrucció a integrar una plantilla cridada a competir entre els millors.

 

 “Estic molt il·lusionat d’iniciar una nova etapa en una franquícia de l’altura dels Bucks. Soc un jugador d’equip i encaro aquest nou repte amb el compromís i la motivació d’aportar valor i col·laborar al màxim per aconseguir el somni dels aficionats: lluitar per l’anell“, ha publicat Gasol a través de les seves xarxes socials. Caldrà veure si en el seu cinquè equip, a Milwaukee, el pivot català segueix escrivint el seu nom en els llibres d’història de l’NBA, la millor lliga de bàsquet del món.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa