Món Esport
Les noves dates de l’Eurolliga: intentarà acabar la temporada al juliol

La junta executiva de l’Eurolliga ha aprovat aquest dijous el seu pla de ruta per finalitzar la temporada passada, que passa per disputar el que queda de temporada durant el mes de juliol i en una seu única. L’organitzadora de la màxima competició continental de bàsquet ha fixat el 24 de maig com a data límit per decidir si segueix amb aquesta planificació o si, d’altra banda, cancel·la la temporada per culpa del coronavirus.

En cas que tan l’Eurolliga masculina com l’Eurocup femenina tirin endavant, el calendari contemple un període hàbil de possible quarantena fins a l’11 de juny. Un dia després, i fins al 2 de juliol, es realitzaria una peculiar pretemporada. Del 4 fins al 26 de juliol es disputarien els 54 partits restants de la fase regular i, posteriorment, la final a vuit que decidirà el campió a partit únic a partir dels quarts de final.

Tot això es produiria en una seu única encara per anunciar i, és clar, a porta tancada. L’Eurocup, com que necessita menys partits per acabar-se, finalitzaria el 17 de juliol. “Els membres de la junta executiva han acordat per unanimitat que les competicions només es reprendran si les autoritats de salut pública i els governs locals pertinents ho permetin”, ha sentenciat un comunicat en què també s’ha informat d’un acord amb l’Associació de Jugadors de l’Eurolliga per perllongar els contractes dels esportistes que acabaven contracte enguany fins al final de la temporada.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa