Món Esport
Djokovic, acusat de mentir en dues ocasions durant el seu judici

El cas Djokovic, que ja semblava que entrava a la seva recta final amb l’alliberament del tenista i els seus primers entrenaments a la pista de l’Open d’Austràlia, ha tornat a girar de forma inesperada, novament en contra del serbi. El periodista alemany Ben Rothenberg, que treballa per Der Spiegel i The New York Times, ha revelat una notícia que posa contra les cordes Novak Djokovic, ja que assegura que la prova PCR positiva que va presentar al judici per justificar que havia estat contagiat a mitjans de desembre i que, per tant, estava immunitzat contra el coronavirus, és falsa. Segons Rothenberg existeix una versió del mateix test en el qual es pot veure clarament com és negatiu, cosa que es pot comprovar amb les imatges que el mateix periodista ha compartit.

La forma amb la qual Rothenberg ha detectat aquesta presumpta mentida de Djokovic és d’allò més absurda, ja que senzillament s’ha dedicat a escanejar el codi QR de la prova que els advocats del serbi van presentar al judici i, a l’hora de descarregar el document, apareix el seu negatiu. De moment, la família i l’entorn del tenista es mantenen muts al respecte, però ahir van ser molt contundents contra les autoritats australianes en roda de premsa, així que es podria esperar una nova reacció.

D’altra banda, també acusen Djokovic d’haver mentit en una de les seves declaracions, quan va assegurar que no havia viatjat durant els catorze dies anteriors a la seva arribada a Austràlia, cosa que també és un requeriment per poder entrar al país oceànic en temps de Covid. Tampoc no han fet falta grans investigacions al respecte, ja que això s’ha descobert a través de les mateixes publicacions a les xarxes socials del tenista, quan pocs dies abans del seu viatge va penjar fotografies a Marbella, preparant-se, justament, per l’Open d’Austràlia.



Més notícies
Novak Djokovic, en arxiu | Europa Press
La família de Djokovic assegura que l’han “torturat” a Austràlia
Notícia: La família de Djokovic assegura que l’han “torturat” a Austràlia
Comparteix
"No li han donat ni l'esmorzar, ha viscut en condicions inhumanes", diuen
Novak Djokovic, a la final de l'US Open | Europa Press
El jutge allibera Djokovic, però el govern australià el manté sota amenaça
Notícia: El jutge allibera Djokovic, però el govern australià el manté sota amenaça
Comparteix
El cas semblava que arribava al seu punt final, però el serial continuarà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa