Pau Gasol formarà part del cos tècnic dels Portland Trail Blazers, el seu últim equip a l’NBA i en el qual no va arribar a debutar per culpa d’una lesió, quan torni als Estats Units en finalitzar el procés de recuperació que està duent a terme a Múrcia. “Quan torni, la intenció és que formi part del nostre cos tècnic“, ha declarat Terry Stotts, entrenador de la franquícia de la Conferència Oest, després del partit contra Los Ageles Clippers a l’Staples Center.

El pivot català, que encara no s’ha retirat oficialment i té els Jocs Olímpics del pròxim estiu entre cella i cella, va ser operat del peu esquerre el mes de maig del 2019, quan encara formava part de la plantilla dels Milwaukee Bucks. A Gasol encara li queda força temps per poder tornar a les pistes i, per tant, la franquícia d’Oregon compta amb ell perquè els ajudi des de la banqueta amb la seva experiència com a esportista.

“És un jugador excepcionalment intel·ligent que s’ha dedicat al bàsquet durant molt de temps i ha tingut èxits en tots els nivells en els quals ha jugat. Entrarà al Hall of Fame i pot ser un bon mentor per als nostres jugadors. Durant la seva rehabilitació va estar a la banqueta i va estar molt involucrat amb l’equip. Parlava amb els jugadors, els donava consells… Crec que podrà ajudar-nos molt des d’aquest punt de vista”, ha sentenciat Stotts en unes declaracions recollides al web oficial de l’NBA.Més notícies

“He hagut de lluitar moltíssim, però ha valgut la pena”

"He après a valorar-ho més tot. A gaudir. A viure el moment. L'ara", afirma Marc Pagès; que
 va tornar a sentir-se futbolista dissabte, després de més d'un any allunyat dels terrenys de joc

Gerard Piqué i Aitana Bonmatí, les estrelles del futbol català

Els dos jugadors del Barça triomfen en la 8a edició de la Gala de les Estrelles del futbol català

Nou comentari