El Gran Premi de França de MotoGP, que havia de tenir lloc del 15 al 17 de maig a l’històric circuit de Le Mans, ha estat ajornat a causa de la pandèmia del coronavirus que està impedint que el Mundial de motociclisme doni el tret de sortida. D’aquesta forma, els organitzadors estan obligats a buscar nova data per a la cita francesa i per al Gran Premi d’Espanya, que tornarà a moure’s en el calendari.

“La FIM, l’IRTA i Dorna Sports lamenten anunciar l’ajornament del Gran Premi de França, que havia de disputar-se en el Circuit de Le Mans del 15 al 17 de maig. L’actual brot de coronavirus obliga a reprogramar l’esdeveniment”, ha anunciat el campionat. Com que la situació segueix en “constant evolució”, les noves dates per al GP de França i del Gran Premi d’Espanya no podran ser confirmades fins que estigui clar quan es podran dur a terme tots dos esdeveniments.

De moment, la cita espanyola al Circuit de Jerez-Ángel Nieto no té data i la cita francesa a Le Mans, que havia de ser la nova obertura per a MotoGP –atès que els pilots de Moto2 i Moto3 sí que van córrer a Qatar el 8 de març–, també haurà de trobar el seu espai en el calendari. Si res no canvia, quelcom pràcticament impossible ara per ara, l’encarregat d’iniciar el Mundial serà el Gran Premi d’Itàlia al Autodromo Internazionale de Mugello, del 29 al 31 de maig.Més notícies

El pilot de MotoGP Andrea Iannone, suspès 18 mesos per dopatge

L’italià no podrà competir, a l’espera del recurs d’apel·lació, fins al 16 de juny del 2021

El Gran Premi d’Espanya de MotoGP, ajornat

Nova cita del Mundial de motociclisme posposada pel coronavirus

Nou comentari