Nike ofereix 85 milions d’euros al Barça per la samarreta

La multinacional americana prepara una proposta a l'alça, segons explica avui el diari 'AS', tot i que no seria la samarreta millor pagada

La multinacional americana de roba esportiva Nike farà una oferta al FC Barcelona per renovar el seu vincle amb l’entitat blaugrana, que arribarà als 85 milions d’euros per temporada, tal i com ha explicat el periodista català del diari ‘AS’ Moisés Llorens, en l’edició d’avui del rotatiu madrileny.

Nike està disposada a superar l’acord actual, de 30 milions d’euros més incentius, una xifra que la temporada passada, amb la consecució del triplet, va ascendir fins els 33 milions. L’actual proposta arribaria a 85 milions d’euros que, sumant-li els títols, podria pujar fins els 100 milions.

Tot i això, el Barça seguiria sense ser l’equip amb la roba més ben pagada del món, fins i tot després de guanyar el segon triplet de la història i tenir els tres millors futbolistes del planeta. El Manchester United, quart classificat de la Premier League la temporada passada i fora de la Lliga de Campions en aquesta, ingressa 94 milions d’euros per temporada de la màxima competència de Nike: Adidas.

Més informació

Nou comentari