Neymar Jr, amb permís del Barça, no tornarà del Brasil fins el 8 de setembre

El jugador no s'incorporarà als entrenaments fins passada l'aturada de seleccions. Jugarà amb el Brasil els dies 1 i 7 de setembre

El jugador del Barça Neymar Jr no podrà jugar la segona jornada de LaLiga Santander, diumenge vinent davant de l’Athletic Club a San Mamés, tenint en compte que no es reincorporarà al grup fins després de l’aturada de seleccions, mentre que Rafinha, no convocat amb l’absoluta, tornarà a temps de poder estar a les ordres de Luis Enrique.

 

Neymar Jr i Rafinha, que es van proclamar campions en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro després de vèncer Alemanya a la final en una tanda de penals decidida per l’11 blaugrana, tindran camins dispars a partir d’ara doncs Neymar Jr, convocat per Tite per jugar contra l’Equador i Colòmbia, no tornarà a Barcelona fins al final de la parada internacional, amb permís del club català.

 

Per la seva banda, un Rafinha que ha tingut menys pes a l’equip olímpic i que no ha estat citat pel nou seleccionador absolut sí que tornarà a la capital catalana i s’exercitarà ja amb els seus companys dimecres, en el primer entrenament de preparació per al partit a San Mamés.

Més informació

Nou comentari