Món Esport
L’NBA podria començar en una data molt especial
  • CA

L’organització de l’NBA i els sindicats de jugadors estan acabant de tancar els detalls de com ha de ser la nova temporada de la que molts consideren que és la millor lliga de bàsquet del món. Després que el curs 2019-2020 finalitzés molt més tard del que estava previst a causa de la pandèmia del coronavirus, la temporada 2020-2021 també patirà canvis importants derivats dels contratemps que provoca arreu del món la Covid-19.

Un tema molt delicat és el dels Jocs Olímpics de Tòquio. El Comitè Olímpic Internacional (COI) ja ha assegurat que l’esdeveniment se celebrarà al Japó l’estiu del 2021 per molt estesa que estigui la pandèmia de la Covid-19. Així, els jugadors de l’NBA volen arribar a aquesta cita. Això suposa un problema pel que fa a les dates, ja que, si es juguen tots els partits que se solen disputar cada temporada, la competició encara no hauria acabat.

És per això que, en primer lloc, els esportistes de la lliga americana de bàsquet hauran de reduir les seves vacances. En aquest cas, l’NBA es planteja començar en una data molt especial: el dia de Nadal. A més, també es vol disminuir el nombre total de partits a disputar. És per això que, en comptes dels 82 que se solen jugar, n’hi hauria deu menys, 72.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa