Món Esport
Nadal i Pau Gasol s’uneixen per recaptar 11 milions d’euros contra el coronavirus

Rafa Nadal i Pau Gasol han unit les seves forces en la iniciativa solidària Creu Roja respon, amb la qual es pretenen recaptar un total d’11 milions d’euros entre esportistes espanyols com a forma de retornar el suport de la societat i ajudar a pal·liar les conseqüències del coronavirus.

“Fa dies que soc a casa pensant de quina manera puc aportar el meu gra de sorra i després de donar-li moltes voltes he arribat a la conclusió que vosaltres, tot el poble espanyol, mai ens heu fallat als esportistes, sempre heu estat al nostre costat en els moments alegres i complicats. Crec que els esportistes som el que som en gran part gràcies al vostre suport i ara és el moment en el qual no podem fallar-vos”, ha explicat Nadal en un vídeo difós a través les seves xarxes socials.

El tennista s’ha aliat amb el seu “amic Pau”, que “també estava pensant com podíem fer alguna cosa” per combatre la pandèmia. “Junts vam arribar a la conclusió que és el moment d’arrencar aquesta iniciativa a la qual confiem que s’uneixi tot l’esport espanyol i es doni un bon exemple d’unitat”, ha demanat. Per això, han decidit encapçalar el projecte Creu Roja respon. “L’objectiu és clar: aconseguir 11 milions d’euros per ajudar 1.350.000 persones. Confiem que tot l’esport espanyol s’uneixi. En Pau i jo ja hem fet la nostra donació, confiem en vosaltres perquè segur que aquesta serà la nostra millor victòria”, ha afegit Nadal.

De la mateixa forma, Gasol també ha llançat la seva petició de suport a altres esportistes espanyols a través de les xarxes socials. “Aquesta lluita és de tots. Els esportistes espanyols sempre hem intentat que us sentíssiu orgullosos i ser una font d’inspiració per a vosaltres. Avui volem aconseguir-ho d’una manera molt més transcendent, volem aconseguir la nostra millor victòria”, ha explicat el pivot.

D’altra banda, Creu Roja ha avançat les línies mestres de la campanya. “Amb aquest pla, la Creu Roja pretén reduir els efectes de la pandèmia Covid-19 adaptant els seus serveis i activitats regulars, adoptant noves mesures i fent costat a l’administració pública, per assegurar la continuïtat de les respostes a la població en general i, especialment, a les persones en situació de vulnerabilitat”, ha detallat l’organisme.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa