Món Esport
El crit d’impotència que demostra la situació de Leclerc, pilot de Ferrari

D’acord, encara queden molts punts per jugar-se i poden passar moltes coses, però n’hauria de passar una de ben grossa per tal que Max Verstappen i Red Bull deixin escapar el Mundial de pilots i el Mundial de constructors d’aquesta temporada de la Fórmula1. I és que avui Ferrari ha tornat a fer de les seves per deixar escapar l’últim tren que podia fer somiar els aficionats de l’escuderia dels monoplaces vermells.

Leclerc s’ha estampat sol i ha fet un crit d’impotència que passarà a la història de la Fórmula1

Charles Leclerc, pilot número u de l’escuderia Ferrari, començava el Gran Premi de França de la millor manera possible després que ahir fes la volta més ràpida del circuit que permetia al pilot del Principat de Mònaco sortir des de la primera posició. No obstant això, tot s’ha complicat a mitja cursa, ja que un error de càlcul de Leclerc ha fet que perdés el monoplaça vermell de la part posterior, provocant que el cotxe fes un gir complet de 360 graus abans que impactés contra el mur de proteccions.

Pocs instants després, la Fórmula1 ha compartit un àudio on es mostra la frustració del pilot de Ferrari que ha fet un crit que, sense cap mena de dubte, passarà a la història dels mundials de la Fórmula1 demostrant la competitivitat d’aquest esport. I és que Leclerc és conscient que, després que no puntuï avui, ho té gairebé impossible per alçar-se amb el títol del Mundial de pilots. Queden lluny els dies de principi de la temporada on Ferrari il·lusionava els seus seguidors.

Carlos Sainz ha avançat 14 monoplaces per acabar cinquè

Carlos Sainz ha començat el Gran Premi de França des de la darrera filera de cotxes, concretament des de la dinovena posició, i amb una estratègia de carrera que ha estat força bona. El pilot madrileny ha anat avançant posicions i ha arribat a situar-se en la tercera posició a només deu voltes del final. I és que quan semblava que Carlos tenia ritme, Ferrari ha optat per fer la jugada d’assegurar punts fent una segona parada per evitar que els pneumàtics del monoplaça vermell punxessin.

No obstant això, Carlos Sainz ha acabat la cursa en cinquena posició, és a dir que ha avançat un total de catorze monoplaces que estaven per davant seu, fet que ha provocat que el públic l’escollís com el driver of the day. A més a més, ha hagut de complir una sanció de 5 segons en el seu segon pas pel box, per incorporar-se de manera incorrecta en el primer canvi de pneumàtics obstruint el pas d’un dels Williams. Bon paper de Carlos que ha completat, de nou, una remuntada complicada. Fernando Alonso ha acabat sisè, just darrere de Sainz.



Més notícies
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
Laporta es disculpa públicament amb Messi i insinua el seu retorn
Notícia: Laporta es disculpa públicament amb Messi i insinua el seu retorn
Comparteix
Joan Laporta parla sobre el capítol de la sortida de Leo Messi del Futbol Club Barcelona
Earling Haaland, en el seu debut amb el Manchester City | Manchester City
Haaland demostra que és un tros de davanter en el seu debut amb el City
Notícia: Haaland demostra que és un tros de davanter en el seu debut amb el City
Comparteix
Haaland marca el seu primer gol amb la samarreta del Manchester City
Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | FC Barcelona
Piqué és castigat a Las Vegas després de la ruptura amb Shakira
Notícia: Piqué és castigat a Las Vegas després de la ruptura amb Shakira
Comparteix
El central del Barça ha estat víctima de crits i xiulades dels aficionats americans cada cop que tocava la pilota
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi aclareix el rol de Piqué amb un missatge que agrada al barcelonisme
Notícia: Xavi aclareix el rol de Piqué amb un missatge que agrada al barcelonisme
Comparteix
Xavi aclareix el rol de Piqué i avisa a la resta de l'equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa