Món Esport
Mor Ricard Maxenchs, ex-director de relacions institucionals del Barça
  • CA

Després de patir una llarga malaltia i a l’edat de 55 anys, aquesta matinda ha mort a Barceoona el periodista Ricard Maxenchs. Entre la dilatada trajectòria professional de Maxenchs destaca el seu càrrec com a director de Relacions Institucionals i Comunicació del Futbol Club Barcelona.

Maxenchs va ocupar aquest càrrec durant 23 anys en l’època de Josep Lluís Núñez al capdavant de l’entitat blaugrana. Sempre relacionat amb la figura de Núñez i Joan Gaspart, Maxenchs, va estar vinculat al club durant molts anys i va ser una de les cares més representatives i visibles d’aquella època, arribant a convertir-se en director general adjunt del club. L’actual secretari tècnic del club, Txiki Begiristain ha lamentat la mort de Maxenchs. “Era una de les primeres persones que vaig conèixer quan vaig arribar al club i d’ell en tinc un gran record”. “Era extraodinàri, tenia una gran qualitat humana i professional” ha assegurat Txiki.

El seu darrer càrrec també va ser el de director de Relacions Institucionals a La Caixa. Anteriorment, Maxenchs havia ocupat la labor de director de Relacions Institucionals i Reputació corporativa d’Abertis, empresa on es va incorporar el 2003.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa