Món Esport
Mor l’exjugador d’handbol del Granollers Albert López Ortega als 21 anys
  • CA

L’exjugador d’handbol del Granollers Albert López Ortega ha mort aquesta matinada als 21 anys d’edat com a conseqüència d’un càncer. A part de la seva activitat esportiva, López Ortega va impulsar el projecte ‘Vivir a contracorriente’ quan va ser diagnosticat de càncer fa 5 anys.

L’Albert va donar a conèixer la seva malaltia i les seves ganes de viure relatant el seu dia a dia i regalant optimisme i lliçons de vida a tots el seu seguidors a la seva pàgina web i a les xarxes socials.

Tres càncers en cinc anys

El 2010 li van diagnosticar per primera vegada la malaltia. Després de set mesos de tractament, l’Albert va aconseguir superar el càncer sense deixar de jugar a l’handbol. Però poc temps després, la terrible malaltia el “va tornar a trucar a la porta”, tal com ell explicava, aquesta vegada al pulmó.

L’Albert va decidir deixar la quimioteràpia, va començar tractaments naturals i també el va aconseguir superar. Aquesta segona vegada, la conseqüència va ser que va haver de deixar l’handbol, però no va ser un obstacle per a ell, que va buscar el costat positiu i va començar a estudiar arquitectura a la universitat.

Finalment, l’Albert va tornar a recaure per tercera vegada. A partir d’aquest moment, el jove “pilot” va iniciar el projecte “Vivir a contracorriente” en què volia explicar a la seva pàgina web com era el seu dia a dia i transmetre les ganes que tenia de viure. L’Albert utilitzava el terme “pilot” perquè considerava que cada una de les persones són pilots i copilots de les seves vides. “Som pilots perquè nosaltres decidim què fem i cap on dirigim, i copilots perquè compartim la vida amb els altres”, insistia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa