Món Esport
Mor l’exdavanter blaugrana Miguel Ángel Bustillo, als 69 anys
  • CA

Miguel Ángel Bustillo, exjugador del Saragossa, el Barça i el Màlaga, ha mort aquest dissabte a l’edat de 69 anys i a només sis dies de fer-ne 70. Conegut per la seva facilitat golejadora, amb només 22 anys va fitxar pel Barça procedent del conjunt aragonès i després d’haver realitzat tres brillants temporades a Primera Divisió, on va marcar 22 gols en 46 partits.

 

Amb l’equip barcelonista, Bustillo no va poder tenir un debut més agredolç. Fou al Santiago Bernabéu, el 14 de setembre del 1969 i amb 23 anys acabats de fer, i davant el temible Reial Madrid de Miguel Muñoz. Aquella tarda, el nou golejador blaugrana va marcar dos grans gols en els minuts 3 i 5 de partit, deixant glaçat l’estadi madridista, que ja preveia una nova golejada del seu equip. Però en el minut 50, després que el Reial Madrid fos capaç d’igualar l’enfrontament amb dos gols de Fleitas, el contundent defensa central blanc De Felipe li va destrossar el genoll i el va apagar definitivament. Val a dir que l’àrbitre, l’irrepetible i recusat pel Barça Ortiz de Mendívil, no va xiular ni falta.

 

Bustillo ja no tornaria a ser el mateix després d’aquell partit. La lesió va marcar negativament la seva carrera, condicionant la seva trajectòria al Barça i a la selecció espanyola. Amb els blaugrana va disputar tres partits en tres temporades i va acabar traspassat al Màlaga, on es retiraria amb trenta anys, 95 partits i 13 gols.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa