Món Esport
Moix i Monje posen en dubte l’operació de Can Rigalt
  • CA

Mentre Joan Laporta defensa la seva gestió en la venda dels terrenys de Can Rigalt, la junta directiva de Josep Maria Bartomeu posa el focus en el contracte signat l’any 2005 pel mateix Laporta. Després dels dos comunicats públics difosos per l’expresident del Barça, la vicepresidenta econòmica del club, Susana Monje, i l’actual directiu i comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, han volgut deixar clara la postura dels actuals gestors de l’entitat.

Monje, en declaracions per la Cadena SER i RAC1, ja va afirmar que “el contracte signat el 2005 es va fer molt malament, perquè no especifica la data d’entrega dels terrenys” i va admetre que “el laude ha estat una sorpresa molt desagradable”. L’arbitratge amb l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat obliga al Barça a retornar els 35,4 milions de la venda dels terrenys, efectuada l’any 2005, més uns interessos de 12 milions més. Aquest laude tindrà impacte comptable en l’exercici 2015-16, tal i com va comentar la vicepresidenta.

Aquest dimarts, l’exvicepresident econòmic del club, Xavier Sala i Martín, va explicar a RAC1 que, durant aquell 2005, “Jordi Moix va ser un dels responsables de la negociació i la venda de la parcel·la”, acusant-lo, fins i tot, de voler-la vendre a una empresa “d’amics seus”.

Per al·lusions, el mateix directiu del Barça ha parlat avui a la mateixa emissora i ha negat qualsevol implicació en la negociació. “Vaig participar en la primera fase, però la negociació final i la venda es va fer quan jo ja no era al club, a finals de juny”. Jordi Moix ha admès, també, el probable retard en l’inici de les obres del nou Espai Barça, que té previst començar el juny del 2017.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa