Mirotic, contra la premsa de Madrid: “Hi ha gent que no superarà mai el meu fitxatge pel Barça”

El jugador del Barça de Bàsquet Nikola Mirotic ha negat aquest dijous que hi hagi malestar en el vestuari cap al seu entrenador, Svetislav Pesic, i ha desmentit un article del diari Marca que l’acusava de liderar un motí contra l’entrenador. “Hi ha gent amb maldat. Jo no dic res a ningú, és la seva vida i les raons les tenen ells”, ha explicat el pivot montenegrí.

Mirotic creu que aquests articles s’escriuen des de la maldat i des d’aquest no haver superat el seu fitxatge pel Barça. “Això  passa perquè estic al Barça i hi ha molta gent fotuda, molta gent que no ho ha superat i que no ho superarà”. El jugador blaugrana ha tret importància a les acusacions i ha valorat positivament l’inici de l’equip. “Anem primers empatats en l’Eurolliga, anem bé en la Lliga, es parla molt d’aquest equip i hi ha gent positiva però, per descomptat, hi ha una altra gent amb molta maldat i sabem molt bé qui són. El que volen és intentar trencar l’equip i la dinàmica, es parlen coses dolentes sobre mi, i d’altres jugadors”, ha explicat. Els blaugrana han guanyat 10 dels 13 partits oficials que han disputat i només ha sumat 3 derrotes en un inici complicat per l’equip a causa de les lesions de diferents jugadors importants.

El jugador montenegrí ha repassat l’actualitat de l’equip abans del partit d’Eurolliga contra el Zalgiris de Kaunas d’aquest divendres. “L’equip està cansat però això és bàsquet i això és part del joc. Estic molt feliç, igual que els meus companys, i l’equip està creixent”, ha sentenciat Mirotic.

 Més notícies

Mateu Alemany deixa de ser el director general del València; el Barça, pendent del seu futur

El mandatari abandona les seves funcions dins el conjunt valencià després de tenir diferències amb la propietat i podria ser una nova incorporació a l'orgnaigrama del club blaugrana

L’ostracisme de Junior Firpo

El pas del temps i dels partits ha refredat exageradament la situació d'una incorporació extraordinària, almenys sobre el paper

Nou comentari