Món Esport
Minguella i Medina preparen una candidatura conjunta al Barça
  • CA

El soci barcelonista Josep Maria Minguella, conegut per haver estat representant de diversos jugadors de l’entitat, i l’advocat Jordi Medina presentaran els propers dies una candidatura conjunta a la presidència del F.C Barcelona.

Els dos responsables de la candidatura, que ja es van presentar separadament el 2003 i Medina ho va tornar a intentar el 2006, han mantingut en incògnita el nom del cap de la llista. Només se sap que té 39 anys, ha cursat estudis als Estats Units i està vinculat familiarment amb un exdirectiu del club.

Està previst que la presentació en públic d’aquesta candidatura es faci aproximadament d’aquí una setmana. Amb aquesta, i després de retirades significatives, es mantenen en la lluita per la presidència del club blaugrana: Agustí Benedito, Sandro Rosell –que encara no ha presentat oficialment la seva candidatura-, Jaume Guixà i Jaume Ferrer.

Existia la possibilitat que l’exentrenador i jugador del Barça, Carles Rexach, decidís encapçalar una candidatura, però en aquest moment tot apunta que donarà suport a la parella Minquella-Medina.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa