Món Esport
Messi: “No em comparo amb Cristiano Ronaldo ni amb ningú”
  • CA

El davanter del FC Barcelona Leo Messi ha assegurat que “no” es compara ni amb el madridista Cristiano Ronaldo “ni amb ningú”, que només intenta “ajudar” el seu equip. “Crec que és cosa de la premsa, que busca tota mena de comparacions, en el joc i en allò aconseguit. Jo, personalment, intento ajudar el meu equip, créixer cada any i fer la meva feina bé. Penso en mi i en els meus companys i a treure els partits endavant”, ha declarat en una entrevista al canal de televisió egipci MBC.

En aquest sentit, assenyala que als dos davanters els uneix només una relació esportiva. “Ens coneixem d’enfrontar-nos i res més, mai ens vam veure fora del terreny de joc per a coneixe’ns i tenir una relació. Ell està en un altre equip, res més”, ha indicat sobre Cristiano Ronaldo. 

Sobre el conjunt blanc, l’internacional argentí ha destacat la lluita que mantenen totes les temporades. “El Reial Madrid és un club molt gran amb molta història i moltíssims grans jugadors, van passar estrelles impressionants. És normal la lluita amb el rival perquè són dos dels més grans equips del món. El Madrid és un rival molt complicat, sempre es fa difícil guanyar la Lliga espanyola”, ha subratllat.

D’altra banda, Messi no ha dubtat a l’hora d’assenyalar el tècnic més important de la seva carrera. “Tots els entrenadors que he tingut a Primera m’han deixat coses, però crec que el més important en la meva carrera ha estat Rijkaard. Si ell no hagués decidit posar-me en el primer equip perquè entrenés i jugués potser no hagués arribat mai al primer equip. Sempre vaig dir que ha estat per a mi una persona molt important perquè va confiar en mi, em va posar en el moment just, em va fer jugar en el primer equip”, ha manifestat.

L’argentí també ha afirmat que té pensat retirar-se de blaugrana. “La meva intenció és quedar-me sempre a Barcelona i retirar-me aquí, però un mai pot saber què passarà al futbol. No tinc pensat ni una altra Lliga ni un altre club”, ha explicat. Ha valorat la confiança que té en els seus companys a l’equip culer a l’hora de jugar. “Ens coneixem bé, no fa falta ni mirar-nos. Crec que el primer equip del Barcelona resumeix què és el planter del club. T’ensenyen des de molt petitó a tractar bé la pilota, a jugar per sota, tota mena de treball amb la pilota. Per això surten tants nois i arriben a Primera”, ha apuntat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa