Messi lidera el festival de gols davant el Dundee United (1-5)

Sobre Leo Messi girarà el nou Barça de Pep Guardiola. Ningú ho dubta: és una sentència més que una probabilitat. L’argentí és el líder natural, desequilibra, mana i contagia els seus companys. Messi només necessita un pam de gespa per treure alguna cosa positiva. Ho va tornar a demostrar en la golejada davant el Dundee United escocès (1-5). El davanter blaugrana va marcar tres gols i amb el seu joc va fer oblidar els problemes defensius de l’equip durant la primera part quan ell, atent, veia el partit des de la banqueta. A Messi li va canviar la cara amb el gol dels locals, que es van avançar en el marcador amb un gol de cap de l’habilidós Prince Bauben. La jugada va partir d’un greu error de Martín Cáceres. En l’acció següent els dos centrals escocesos van ser incapaços de treure la pilota i Thierry Henry va marcar quasi per inèrcia. Amb 1-1 es va arribar al descans.

El guió del partit va canviar per complet amb l’entrada de Messi a la segona part. L’argentí, que està vivint un moment complicat perquè vol jugar els Jocs i el club no li ho permet, va aparèixer amb el braçalet de capità i va actuar com a tal. Messi, que va anotar el segon, el quart i el cinquè gol, es va entendre a la perfecció amb Dani Alves i va confirmar que la banda dreta blaugrana és una de les perilloses d’Europa. Eto’o, molt nerviós durant tot l’enfrontament, va marcar el tercer. Segona victòria del Barça. Un triomf molt més treballat que davant l’Hiberninian. Dimecres el rival ja serà un d’elit: la Fiorentina italiana.