Món Esport
Mercedes canvia el color del seu monoplaça per lluitar contra el racisme
  • CA

Mercedes ha presentat aquest dilluns el nou aspecte del seu cotxe per al pròxim Mundial de Fórmula 1, que canviarà l’habitual color platejat pel negre “per demostrar el compromís de l’equip a l’hora de lluitar contra el racisme i la discriminació en totes les seves formes”.

“Presentem el nou disseny per al 2020. És una promesa de millorar la diversitat en el nostre equip i el nostre esport i un senyal del compromís de l’equip de lluitar contra el racisme i la discriminació en totes les seves formes”, ha informat Mercedes a través de les seves xarxes socials en una publicació en què ha adjuntat una imatge del seu nou cotxe.

El líder de l’equip i sis vegades campió del món, Lewis Hamilton, s’ha mostrat molt actiu durant les protestes del Black Lives Matter sorgides arran de la mort de George Floyd a mans d’un policia als Estats Units.

En aquest sentit, el pilot britànic va anunciar la creació d’una nova comissió per millorar la diversitat en l’automobilisme, mentre que la Fórmula 1 va llançar la iniciativa #WeRaceAsOn, així com un nou grup de treball específicament enfocat a “identificar les oportunitats de feina i educació per als grups infrarepresentats a la competició”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa