Món Esport
Maverick Viñales aconsegueix la seva primera victòria a MotoGP
  • CA

Maverick Viñales ha pujat al primer graó del podi al circuit de Silverstone, al bell mig d’Anglaterra, en una cursa de MotoGP entretinguda del primer al darrer instant i que ha donat la primera victòria de la seva carrera al pilot de Figueres.

 

Després d’una pausa obligada en la primera volta, on Pol Espargaró i Loriz Baz han topat i han provocat un aparatós accident -ambdós han sortit il·lesos, tot i l’entrada de les ambulàncies-, els organitzadors han decidit iniciar de nou la cursa, una situació de la qual s’ha aprofitat el pilot de Suzuki, que s’ha situat en primera posició ja en els primers revolts i que no l’ha abandonada fins a proclamar-se guanyador, en una brillant exhibició.

 

La batalla real, però, s’ha situat en les posicions de podi. Amb Marc Márquez disposat a arriscar per la segona posició i amb Iannone patint una caiguda, el pilot de Cervera ha regalat una bonica lluita amb Valentino Rossi i Cal Crutchlow, a qui ha superat fins a topar amb l’anglès mancant de dues voltes, un toc que l’ha penalitzat amb un retrocés fins el cinquè lloc de la classificació. Finalment, Márquez ha avançat Dani Pedrosa i ha acabat quart.

 

Crutchlow i Rossi han acabat en segona i tercera posició i han completat un podi que, mancant dues voltes pel final, hagués pogut ésser dues terceres parts català. Jorge Lorenzo, que havia sortit novè a la graella, ha acabat en vuitena posició i ha perdut certa distància respecte Valentino Rossi en la lluita pel campionat del món. A l’italià (160) i al mallorquí (146) els separen ara 14 punts, lluny dels 210 de Marc Márquez, que seguirà liderant la classificació a falta de sis curses pel final.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa