Món Esport
Martí Estela, porter del CN Barcelona, mor en un accident de trànsit
  • CA

Martí Estela, porter del Club Natació Barcelona, ha mort als 28 anys en un accident de trànsit. El seu equip ha comunicat aquest divendres la tràgica notícia a través d’un comunicat en què ha especificat que l’incident es va produir dijous, ha desitjat al jugador que descansi en pau i ha mostrat el seu “sentit condol a la seva família, la seva parella, amics, amigues i companys d’equip”.

“Els equips no només són grans per les seves figures, sinó també per la qualitat humana dels seus integrants, clau per la cohesió d’un equip. En aquest sentit, el Martí ha estat sempre una figura important, una persona conciliadora i d’una gran qualitat humana. No li faltava mai un somriure per a tothom i era especialment estimat per a tota la família del waterpolo”, ha comunicat el CN Barcelona.

Martí Estela es va formar al CN Poble Nou i el CE Mediterrani. Va ser subcampió del món júnior el 2011 amb la selecció espanyola. Va compaginar el waterpolo amb els estudis de cuina i, el 2018, va fitxar pel que era el seu actual club. En senyal de dol, el partit entre el CN Terrassa i el CN Barcelona, previst per aquest dissabte a les 18.00 hores, ha estat ajornat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa