Món Esport
Márquez es planteja tornar a passar per la sala d’operacions
  • CA

Marc Márquez s’està plantejant tornar a passar per la sala d’operacions, segons ha avançat aquest dimecres Mundo Deportivo. El tro de Cervera, que ja sap que matemàticament no té cap opció de revalidar el títol de campió de MotoGP, està estudiant no competir en el que queda de campionat i operar-se per tercera vegada de la fractura que es va fer a l’húmer del braç dret en el primer Gran Premi de la temporada, a Jerez.

L’objectiu del pilot és clar: acabar de fer net de la seva lesió per poder estar en perfecte estat físic de cara a la temporada vinent. Cal destacar que Márquez ja s’ha intervingut dues vegades de la zona afectada: el 21 de juliol ho va fer per primer cop i, tretze dies després, a principis d’agost, va tornar al quiròfan per canviar la placa de titani que li havien col·locat en la primera operació per culpa d’un accident domèstic. A partir de llavors, el de Cervera va tocar de peus a terra i va adonar-se que no podria tornar a córrer durant les setmanes següents.

Així ha estat: a finals d’octubre no només no ha tornat a competir, sinó que s’està plantejant tornar a operar-se. Tenint en compte que enguany ja no podrà lluitar pel títol, el més normal és que opti pel tractament més conservador possible i el que més li garanteixi la recuperació total.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa