Món Esport
Marc Márquez signa la segona victòria a Austin
  • CA

Marc Márquez ha completat, aquest diumenge, una brillant cursa al Gran Premi de MotoGP de les Amèriques, a Austin (Texas), on s’ha imposat amb solvència i claredat als seus perseguidors al campionat mundial. Lorenzo, que no ha pogut seguir el seu ritme, ha acabat segon, per davant d’Andrea Iannone.

La sortida de Lorenzo, però, ha estat gairebé perfecta. Sortint des de la segona plaça a la graella, ha arrencat amb intel·ligència i s’ha posat per davant de Márquez, tot i que s’ha passat de frenada i ha perdut la posició que havia guanyat. La lluita per les primeres places durant les voltes inicials ha fet vibrar el públic concentrat al circuit de les Amèriques, tot i que el que succeiria en la meitat de la cursa acabaria amb les esperances de seguir amb l’emoció fins el final.

Valentino Rossi, que havia sortit tercer, ha comès un error individual i en la tercera volta ha hagut d’abandonar la cursa després d’una caiguda absurda. En la setena, Dani Pedrosa i Andrea Dovizioso, quart i cinquè, també han hagut de plegar abans d’hora. El pilot català ha perdut el control de la seva moto i ha fet caure involuntàriament l’italià, que corria al seu davant. Pedrosa ha pogut continuar durant uns minuts, però finalment també ha decidit abandonar la cursa.

A partir d’aquell moment, Márquez primer i Lorenzo segon han circulat amb total tranquil·litat, sense rivals al seu voltant i sabent que, si no perdien la concentració, acabarien el Gran Premi de la mateixa manera com l’havien començat. El tercer, finalment, ha estat Andrea Iannone.

Quart, després d’una molt bona cursa, s’ha situat el català Aleix Espargaró, mentre que Maverick Viñales ha fet un altre bon cinquè lloc. El germà d’Aleix, Pol, ha acabat setè, mentre que el badaloní Tito Rabat ha quedat en tretzena posició.

La propera prova del campionat de MotoGP serà el diumenge 24 d’abril al circuit de Jerez de la Frontera.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa